WELKOM !

tapasplanken,

mediterrane specialiteiten en delicatessen

 

Hou rekening bij uw bestelling van tapasplanken dat deze minstens 2 dagen vooraf gebeurt (feestdagen 1 week vooraf).  In alle andere gevallen kan u steeds bellen 0477/965012 en bekijken we wat mogelijk is.

Crème van truffel 'Tartufon' 80gr

28785
€14,67
Onontbeerlijk in je pasta met truffel!
Op voorraad
1
Productgegevens

Eekhoorntjesbrood, olijfolie, witte truffel 'Tuber Magnatum Pico' en aroma's.

De witte wintertruffel is de keizer der truffels. Haar unieke, krachtige en onbeschrijfelijk intense geur en smaak brengt liefhebbers in extase. De witte wintertruffel heeft een zeer beperkt aanbod en is enorm populair. De truffel wordt alleen geoogst en vermarkt tussen 1 oktober en 31 december. Dit met als doel de continuïteit van beschikbaarheid van jaar tot jaar te waarborgen en consolideren. De smaak en geur van de witte wintertruffel is uniek en niet te vergelijken met de zwarte wintertruffel. De witte wintertruffel is gegarandeerd geoogst in Italië.

Kan zowel koud als warm geserveerd worden.

Bewaar dit product voor later
"Klein maar fijn assortiment gekozen om bij onze kaasplank te serveren. Heerlijk! Salami Proziosi di Toscana Tartufello een aanrader! alsook de gekarameliseerde vijgen en honing met truffel.... Ideaal om je apéro wat exclusiever te maken!

verzending of afhaling

Het is niet mogelijk te bestellen tussen 2 en 18 oktober en niet tussen 1 en 15 november 2021.

Support

Voor allerlei vragen bel gerust 0477/965012

Veilig betalen

via SSL beveiliging